Afslankbegeleiding Nieuwerkerk aan den IJssel – Gezondverstand.fit

Gezond & fit afvallen

Volgens de

 methode

Afslankbegeleiding Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u onder begeleiding afvallen en afslanken? Dan bent u bij Gezond Verstand aan het juiste adres. Ik ben gewichtsconsulent en help u graag met uw persoonlijke doelen.

Afslankbegeleiding Nieuwerkerk aan den IJssel

Om dit waar te maken werk ik met de bewezen methode van Fit & Slank.

Deze werk- wijze is gebaseerd op voeding, bewegen en nieuw eetgedrag aanleren. Voeding en bewegen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden als je blijvend resultaat wilt. Geen honger en geen pillen en poeders…wel bewustwording en betere keuzes maken met eten.

Je kunt hierbij kiezen voor een groepscursus of personal coaching. Dit laatste doe ik op locatie (vaak sportscholen) of bij jou thuis.
Alle mogelijkheden worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Ik werk op verschillende locaties in Rotterdam en Capelle aan den IJssel.
Je hoeft geen sportschool- of zwembad-lid te zijn om bij mij te komen afslanken, wel geef ik je tijdens de cursus en consulten kennis over sporten. Zo kun je kiezen of je op een sportschool wilt trainen of dat je liever thuis start met bewegen.
Over mij

Ik ben Serafina Borger uit Rotterdam.

Al sinds 1996 geef ik vele sportlessen op verschillende sportscholen. Ook ben ik sinds mijn puberteit bezig met (gezonde) voeding en sporten. Voor mij gaan deze twee zaken perfect samen. Daarnaast ben ik iemand die de dingen graag simpel en logisch bekijkt. Als je op die manier eet en beweegt kan het niet mis gaan.
Je moet de dingen nooit overdrijven of ergens in doorslaan, maar doe alles met Gezond Verstand! In mijn jonge jaren was ik flink, dat zich later uitte in eetproblemen. Ik hou van lekker eten en ooit heb ik met mezelf afgesproken dat ik niet meer dik wil worden. Dan moet je je daar aan houden en dus ben ik gaan sporten. Zo kan ik dus gewoon lekker eten zonder aan te komen, zeker als je bewust nadenkt over je voeding.

Ik heb gekozen voor de methode van Fit & Slank omdat deze zich inmiddels al jaren bewijst. Het is dé manier voor blijvend resultaat en is gebaseerd op voeding, bewegen en gedrag.

In 2010 heb ik de opleiding Gewichtsconsulent gedaan en later heb ik mijn bedrijf als Gewichtscoach op basis van Gezond Verstand opgericht. Nu valt alles mooi samen in één bedrijf: groepscursussen, personal coaching en/of lekker sporten.

Fit & Slank Methode
In mijn praktijk Gezond Verstand werk ik volgens de methode van Fit & Slank.
Deze methode heeft zich inmiddels al jaren bewezen en wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

De basis van deze methode is gebaseerd op:

Gezonde voeding
Meer bewegen
Gedragsverandering en bewustwording

Veel mensen denken dat ze al écht gezond leven en begrijpen niet waarom ze niet afvallen. Ook zijn anders eten en wat meer gaan sporten zijn vaak al een hele opgave voor iemand die in een bepaald leefpatroon zit. Om een blijvend resultaat te krijgen zul je ook nog je leefstijl moeten veranderen. Dit vraagt om het doorbreken van patronen, loslaten van gewoontes, het herzien van bepaalde gedachten en aanleren en eigen maken van nieuw gedrag. Dat is nogal wat! Logisch dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken. Ik wil je daar graag bij helpen…sterker nog: Ik krijg energie van het begeleiden en motiveren van mensen. Dus als jij graag wilt afvallen ben je bij aan het juiste adres!

Scroll naar top