Gezond Verstand Gewichtscoach

Serafina Borger

Personal coaching Rotterdam

Personal coaching Rotterdam

Wilt u onder begeleiding afvallen en afslanken? Dan bent u bij Gezond Verstand aan het juiste adres. Ik ben gewichtsconsulent en help u graag met uw persoonlijke doelen.

Personal coaching Rotterdam

Deze persoonlijke benadering zorgt voor optimale motivatie en voor het behalen van jouw persoonlijke doelen.

We gaan samen een plan maken om dit te bereiken. Door inzicht te krijgen in jouw valkuilen en gewoontes kunnen we deze gaan doorbreken en veranderen.

Met Gezond Verstand als stok achter de deur ga jij inzien hoe leuk het is om gezond te leven. Je fitter voelen, zelfverzekerder worden, meer leuke dingen doen en weer hippe kleding passen…

De één op één gesprekken geven jou de vrijheid om eerlijk te zijn, om alle tijd voor jezelf te hebben en om zeer gericht te kunnen werken.

Zeker als je specifieke doelen hebt of als je wat onzeker over jezelf bent is dit de perfecte manier om hiermee bezig te gaan.

Ook bij de personal coaching werk ik met de methode van Fit & Slank. Dat betekent dat je ook alle boeken en materialen krijgt bij het Instappakket. En ook hier draait alles om voeding, bewegen en gedrag omdat dit de beste manier is om blijvend resultaat te boeken

Daarnaast kan ik je bij personal coaching begeleiden bij het (thuis) sporten als je niet in groepslessen mee wilt doen. Ik ben naast gediplomeerd Gewichtsconsulent ook een zeer ervaren Fitnesstrainer en Groepslestrainer. Omdat ik zelf vele groepslessen geef kun je uiteraard ook hier aan meedoen. Dit is op de verschillende sportscholen overal anders geregeld, dus vraag mij om de mogelijkheden op jouw sportschool.

Over mij

Ik ben Serafina Borger uit Rotterdam.

Al sinds 1996 geef ik vele sportlessen op verschillende sportscholen. Ook ben ik sinds mijn puberteit bezig met (gezonde) voeding en sporten. Voor mij gaan deze twee zaken perfect samen. Daarnaast ben ik iemand die de dingen graag simpel en logisch bekijkt. Als je op die manier eet en beweegt kan het niet mis gaan.
Je moet de dingen nooit overdrijven of ergens in doorslaan, maar doe alles met Gezond Verstand! In mijn jonge jaren was ik flink, dat zich later uitte in eetproblemen. Ik hou van lekker eten en ooit heb ik met mezelf afgesproken dat ik niet meer dik wil worden. Dan moet je je daar aan houden en dus ben ik gaan sporten. Zo kan ik dus gewoon lekker eten zonder aan te komen, zeker als je bewust nadenkt over je voeding.

Ik heb gekozen voor de methode van Fit & Slank omdat deze zich inmiddels al jaren bewijst. Het is dé manier voor blijvend resultaat en is gebaseerd op voeding, bewegen en gedrag.

In 2010 heb ik de opleiding Gewichtsconsulent gedaan en later heb ik mijn bedrijf als Gewichtscoach op basis van Gezond Verstand opgericht. Nu valt alles mooi samen in één bedrijf: groepscursussen, personal coaching en/of lekker sporten.

Fit & Slank Methode

In mijn praktijk Gezond Verstand werk ik volgens de methode van Fit & Slank.

Deze methode heeft zich inmiddels al jaren bewezen en wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

De basis van deze methode is gebaseerd op:

  • Gezonde voeding
  • Meer bewegen
  • Gedragsverandering en bewustwording

Veel mensen denken dat ze al écht gezond leven en begrijpen niet waarom ze niet afvallen. Ook zijn anders eten en wat meer gaan sporten zijn vaak al een hele opgave voor iemand die in een bepaald leefpatroon zit. Om een blijvend resultaat te krijgen zul je ook nog je leefstijl moeten veranderen. Dit vraagt om het doorbreken van patronen, loslaten van gewoontes, het herzien van bepaalde gedachten en aanleren en eigen maken van nieuw gedrag. Dat is nogal wat! Logisch dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken. Ik wil je daar graag bij helpen…sterker nog: Ik krijg energie van het begeleiden en motiveren van mensen. Dus als jij graag wilt afvallen ben je bij aan het juiste adres!